ESCOLA
|
POBLACIÓ
|
COMARCA
|
Escolàpies Igualada
|
Igualada
|
Anoia
|
PRIMER PLAT:
Cigronets de l’Alta Anoia amb espinacs i bacallà
|
||
INGREDIENTS
|
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Variacions
Els espinacs es poden afegir crus i deixar que
s’acabin de coure dins de la cassola dels cigrons i el bacallà. També s’hi
poden afegir uns ous durs ratllats...
|
|
SEGON PLAT:
|
||
INGREDIENTS
1 botifarra de Calaf
Cansalada
Mongetes de Castellfollit
1 Ceba
|
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Posem oli a una cassola i fregim la cansalada
tallada en petits trossos.
Treiem la cansalada i fregim la ceba tallada molt
petita.
Mentrestant posem la botifarra a la brassa i quan
tinguem la ceba daurada hi tirarem les mongetes que hem fet bullir abans a
foc lent durant una hora.
Després podem emplatar i servir de la millor
manera.
|
|
POSTRES:
Magdalenes anisades
|
||
INGREDIENTS
250g
de sucre.
250g
de farina
4 ous
150g
oli de girasol
100ml
de llet
1
sobre de llevat
1 rajolí d'anís
|
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Escalfeu el forn a 200º
Barregeu els ous amb el sucre fins que quedi una massa
esponjosa i blanquinosa.
Afegiu l'oli, la llet i el rajolí d'anís.
Abocar-hi la farina i el llevat remenant suaument.
Repartiu la massa en els motlles a uns 3/4 de la seva
capacitat.
Empolsineu-les amb una mica de sucre.
Poseu-les al forn uns 15
minuts.
|
dilluns, 20 de febrer del 2017
Menú Escolàpies Igualada - Anoia -
Aquí us deixem un menú mooooolt bo! Esperem que en gaudiu!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada