dilluns, 20 de febrer del 2017

Menú Escolàpies Igualada - Anoia -

Aquí us deixem un menú mooooolt bo! Esperem que en gaudiu!


ESCOLA
POBLACIÓ
COMARCA
 Escolàpies Igualada
 Igualada
 Anoia

PRIMER PLAT: Cigronets de l’Alta Anoia amb espinacs i bacallà

INGREDIENTS
  • 300 g - Cigronets de l'Alta Anoia bullits
  • Bacallà dessalat (4 trossos)
  • 1 kg  - Espinacs
  • 1/2  - Pebrot vermell
  • 2  - Alls grans
  • 2 - Tomàquets
  • Oli
  • Sal                                    
  • Aigua                            
  • Brou de coure els cigrons
 



PROCÉS D’ELABORACIÓ

  1. Bulliu els espinacs amb poca aigua i sal.
  2. En una cassola feu un sofregit amb els alls, el pebrot i els tomàquets.
  3. Afegiu-hi els cigrons i el bacallà.
  4. Sacsegeu la cassola i afegiu-hi una mica de brou de coure els cigrons.
  5. Deixeu que arrenqui el bull i en l’últim moment hi afegiu els espinacs.

Variacions
Els espinacs es poden afegir crus i deixar que s’acabin de coure dins de la cassola dels cigrons i el bacallà. També s’hi poden afegir uns ous durs ratllats...


SEGON PLAT:

INGREDIENTS

1 botifarra de Calaf
Cansalada
Mongetes de Castellfollit
1 Ceba







PROCÉS D’ELABORACIÓ

Posem oli a una cassola i fregim la cansalada tallada en petits trossos.
Treiem la cansalada i fregim la ceba tallada molt petita.
Mentrestant posem la botifarra a la brassa i quan tinguem la ceba daurada hi tirarem les mongetes que hem fet bullir abans a foc lent durant una hora.
Després podem emplatar i servir de la millor manera.

POSTRES: Magdalenes anisades

INGREDIENTS

250g de sucre.
250g de farina
4 ous
150g oli de girasol
100ml de llet
1 sobre de llevat
1 rajolí d'anís







PROCÉS D’ELABORACIÓ

Escalfeu el forn a 200º
Barregeu els ous amb el sucre fins que quedi una massa esponjosa i blanquinosa.
Afegiu l'oli, la llet i el rajolí d'anís.
Abocar-hi la farina i el llevat remenant suaument.
Repartiu la massa en els motlles a uns 3/4 de la seva capacitat.
Empolsineu-les amb una mica de sucre.
Poseu-les al forn uns 15 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada