MENÚ SAGRADA FAMÍLIA
ESCOLA
|
POBLACIÓ
|
COMARCA
|
SAGRADA FAMÍLIA
|
EL MASNOU
|
MARESME
|
PRIMER PLAT:
Cargols amb ceba
|
||
INGREDIENTS:
-
3Kg
de cargols
-
2
cebes
-
1
cabeça d’ alls
-
Farigola,
romaní, llorer, pebre negre, sal.
Pel sofregit :
-
Oli
d’ oliva
-
Cebes
-
1/2
Kg de tomàquets
-
1
pebrot vermell
-
Alls
-
1
xoriço
-
Julivert
-
Sal,
pebre negre, bitxo picant.
|
PROCÉS D’ELABORACIÓ:
1.-
Posem els cargols a la cassola amb els
ingredients en
cru. Fem bullir 3/4 h.
2.- Fem
bullir les cebes amb aigua i sal durant 10 min.
3.-
Posem en una cassola 2 cebes, la cabeça d’ alls, el pebrot
vermell tot ben picat.
4.- Quan
la ceba sigui cuita, afegim el xoriço picadet , el
bitxo, la sal , pebre negre ( al gust )
i el tomàquet
ratllat.
5.- Un
cop escorreguts els cargols els afegim
a la cassola
amb les cebes petites i ho remenem.
Deixem uns minuts
perquè agafin els sabors.
6.- Els
cobrim d’ aigua i els deixem coure ½
h.
|
|
SEGON PLAT:
Ànec amb peres
|
||
INGREDIENTS
-
4
o 5 peres
-
2
cebes
-
Herbes
aromàtiques
-
Pebre
negre i sal
-
Ànec
-
4dl
d’ aigua
-
2
dl de vi blanc
-
3
tomàquets
-
2
porros
-
2
pastanagues
-
3
o 4 alls
-
Oli
d’ oliva
-
25
gr. Ametlles torrades
|
PROCÉS
D’ELABORACIÓ
|
|
POSTRES: LES
MASNOVINES
|
||
INGREDIENTS
-
Pa
de pessic
-
Crema
catalana:
-
Llet
-
3
o 4 rovells d’ ou.
-
Sucre
-
Canyella
-
Gelatina
de poma
-
Brandi
|
PROCÉS
D’ELABORACIÓ
1.-
Agafar els 3 o 4 rovells d’ ou i barrejar amb el sucre.
2.-
Posem a bullir la llet amb la canyella
.
3.-Quan
bulli afegim els rovells amb el sucre i deixar
espessir.
4.-
Agafem el pa de pessic i enrotllem amb
la crema
catalana.
5.-
Afegim crema per sobre i una mica de sucre.
6.-
Cremem el sucre .
7.-
Afegim la gelatina de poma.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada